Dotypay

Sezónní prodejci, letní prázdniny a koronavirus. Dávejme na sebe v této době pozor!

Máme tu skvělou zprávu především pro děti školou povinné – už zbývá jen pár chvilek do prázdnin! Letní radovánky a pohoda bez povinností a starostí mohou začít. Ovšem předpokládáme, že tento článek budou číst spíše dospělí čtenáři, pro které prázdniny ve většině případů volno neznamenají.

Letní aktivity, přeplněná koupaliště, ústup covidu​

To ovšem neznamená, že se pro dospěláky nic nemění. Je tu letní sezóna, přichází opravdu ta zmiňovaná bezstarostnost a možná trochu jiný režim. Přes léto se tu objevují sezónní podnikatelé. Stánkoví prodejci na koupalištích, poutích, koncertech, prodejci ovoce a zeleniny, půjčovny vybavení pro letní sporty a plno dalších „letních“ podnikatelů přijímajících platby, kteří budou ve styku s lidmi nyní o něco více.

Určitě tušíte, kam předešlý odstavec míří. Hlavně v této době, kdy se republika pomalu ale jistě z covidové situace opět staví na nohy, je pro nás důležité jediné. Chceme, aby naši klienti a jejich zákazníci zůstali především zdraví.

Stále dodržujme vládní opatření. Plaťme bezkontaktně

My v Dotypay víme, že starat se o zdraví náš všech a našich nejbližších je to nejdůležitější. Spolupracovali jsme třeba na aplikaci Vyzvednisi, která pomáhala podnikům v době uzavření i nadále prodávat. Jsme zapojeni do projektu Česko platí kartou, díky kterému si můžete vyzkoušet terminál Dotypay na půl roku zcela zdarma.

A teď s příchodem prázdnin potřebujeme jediné: opatření, která jsou už pár měsíců nastavená, a díky kterým se covidová situace v Česku uklidnila, je potřeba mít stále na paměti. Prosíme, buďme k sobě stále ohleduplní. Stále, prosím, upřednostňujme platby kartami. Možnost omezení kontaktu mezi lidmi bude na přeplněných koupalištích nebo v parcích přes letní měsíce možná složitější, právě proto nezapomínejme na dodržování nařízení a doporučení, která nás mají chránit.

Stále tedy platí:

  • Dodržování bezpečného odstupu
  • Ochrana úst
  • Pobyt doma a podstoupení testu, pokud se necítíme dobře

Naše služby a naše platební terminály se snažíme poskytovat a tvořit tak, aby dotyk dvou osob nemusel vůbec proběhnout. Využijte toho a plaťte bezkontaktně. V této době je možnost platit kartou již téměř standardem, na který postupně přechází stále víc a víc podnikatelů, a je to jedině dobře – chraňte se, buďte na sebe opatrní, a to nejen v době prázdnin, a nejen při letních radovánkách.

Sdílejte článek

Podobné články