Dotypay

Zákaznický portál

Zákaznický portál pro platební terminál je skvělým řešením pro všechny naše klienty, kteří hledají rychlý a snadný přístup k informacím o svém zařízení. Díky zákaznickému portálu můžete pohodlně spravovat všechny důležité údaje a mít přehled na jednom místě, kdykoli to potřebujete. Mít vše pod kontrolou nikdy nebylo jednodušší – zákaznický portál vám ušetří čas a zbaví vás zbytečných starostí.

Vše na jednom místě

V zákaznickém portálu máte možnost snadno spravovat své podnikání i v případě, že máte více provozoven či zařízení. Portál Dotypay nabízí přehled všech provozoven na jednom místě, což vám umožní mít jasný přehled o každé z nich. Stejně tak můžete sledovat a spravovat všechny platební terminály, které používáte, což usnadňuje kontrolu nad celkovým provozem.

A pokud byste si přece jen nebyli jistí, jak některé funkce využívat, máme pro vás k dispozici přehledný manuál, ve kterém najdete všechny informace a návody, abyste mohli zákaznický portál využívat naplno!

Dashboard

Dashboard vám na první pohled nabízí klíčové informace o vašich transakcích prostřednictvím přehledného grafu, který zobrazuje rozložení plateb podle dnů a částek. Tento graf vám umožní snadno sledovat, jak se vyvíjejí vaše tržby v různých obdobích. Kromě toho zde najdete rozpis transakcí podle typů plateb – například podle použitých karet – což vám poskytne ještě detailnější přehled o vašem podnikání.

Transakce

V části Transakce v zákaznickém portálu Dotypay máte přehled o všech provedených platbách. Můžete zde snadno filtrovat podle data, částky nebo stavu transakce a rychle tak najít potřebné informace. Každou transakci lze rozkliknout pro detailní zobrazení, kde uvidíte například přesný čas, použitou kartu nebo stav platby. Tímto způsobem máte vždy kontrolu nad jednotlivými platbami a můžete si kdykoli ověřit jejich stav.

Vyúčtování

V sekci Vyúčtování najdete všechny podklady k vašim platbám, včetně přehledů za jednotlivá období. Můžete si snadno prohlédnout jednotlivé položky a zjistit, kolik vám bylo vyplaceno. Veškeré platby si můžete průběžně kontrolovat přímo zde v portálu, kdykoli potřebujete.

Zákaznický portál Dotypay vám poskytuje přehled o všech transakcích, vyúčtováních a zařízeních na jednom místě. Podívejte se na náš podrobný manuál, kde najdete všechny potřebné informace krok za krokem!

Sdílejte článek

Podobné články