Dotypay

Jak probíhá doručení platebního terminálu?

Pořízení platebního terminálu je zásadním krokem pro každého podnikatele, který chce svým zákazníkům nabídnout moderní, pohodlný a bezpečný způsob platby kartou. S platebním terminálem Dotypay získáte spolehlivého partnera pro rychlé a efektivní zpracování plateb. V tomto článku vám krok za krokem ukážeme, jak probíhá doručení platebního terminálu a co všechno je třeba k tomu, abyste jej mohli začít používat ve svém podnikání.

Poptávka platebního terminálu

Chcete si pořídit platební terminál Dotypay? Stačí odeslat poptávkový formulář nebo zavolat na tel. číslo 222 264 279. A první krok je za vámi!

Naši kolegové s vámi proberou všechny detaily a připraví objednávku na míru. Během hovoru si také upřesníte, zda chcete platební terminál pronajmout, nebo raději zakoupit. Rádi vám vysvětlíme další kroky, které budou následovat.

Pokud se rozhodnete pro koupi, váš nový platební terminál vám doručíme přibližně do dvou pracovních dnů. Zpočátku sice nebudou aktivovány platební služby, ale platební terminál můžete využít třeba jako součást pokladního systému Dotykačka. V případě pronájmu bude třeba ještě chvíli počkat, než vám dorazí.

Vyřízení žádosti o služby

Dalším krokem k získání platebního terminálu je vyřízení žádosti o služby. Abychom mohli váš požadavek předat ke schválení našemu partnerovi Nexi, je potřeba nahrát několik důležitých dokumentů. Jednoduše navštívíte stránku https://portal.dotypay.com/upload a nahrajete sken osobních dokladů, podepsanou smlouvu a žádost o aktivaci.

Pečlivé vyplnění a odeslání těchto dokumentů je zásadní pro hladký a rychlý průběh schvalovacího procesu. Tím zajistíte, že váš platební terminál bude co nejdříve připraven k doručení nebo aktivaci, abyste mohli co nejdříve začít přijímat platby od svých zákazníků.

Schválení a odeslání platebního terminálu

A je to! Jakmile váš platební terminál schválí náš partner Nexi, hned vás o tom budeme informovat. Poté už jen zbývá odeslat platební terminál přímo na vámi zadanou adresu. Doručení zajistí kurýrní společnost, která se postará o bezpečné předání přímo do vašich rukou. 

 

Po rozbalení můžete platební terminál ihned začít používat. Dorazí k vám plně nastavený a spárovaný s vaší bankou. Pokud jste jej zakoupili, obdržíte po schválení partnerem Nexi aktivační kód přímo do e-mailu.

Sdílejte článek

Podobné články

Eventy

MODERNÍ GASTRO 2024

(Doba čtení: 2 min) Zajímá vás, jak udržet své podnikání konkurenceschopné a přizpůsobit se novým trendům? Pak rozhodně nesmíte chybět

Číst více