Dotypay

Ako prebieha doručenie platobného terminálu?

Obstaranie platobného terminálu je zásadným krokom pre každého podnikateľa, ktorý chce svojim zákazníkom ponúknuť moderný, pohodlný a bezpečný spôsob platby kartou. S platobným terminálom Dotypay získate spoľahlivého partnera pre rýchle a efektívne spracovanie platieb. V tomto článku vám krok za krokom ukážeme, ako prebieha doručenie platobného terminálu a čo všetko je potrebné na to, aby ste ho mohli začať používať vo svojom podnikaní.

Dopyt platobného terminálu

Chcete si zaobstarať platobný terminál Dotypay? Stačí odoslať dopytový formulár alebo zavolať na tel. číslo +421 233 872 179. A prvý krok je za vami!

Naši kolegovia s vami preberú všetky detaily a pripravia objednávku na mieru. Počas hovoru si tiež upresníte, či chcete platobný terminál prenajať, alebo radšej zakúpiť. Radi vám vysvetlíme ďalšie kroky, ktoré budú nasledovať.

Pokiaľ sa rozhodnete pre kúpu, váš nový platobný terminál vám doručíme približne do dvoch pracovných dní. Spočiatku síce nebudú aktivované platobné služby, ale platobný terminál môžete využiť napríklad ako súčasť pokladničného systému Dotykačka. V prípade prenájmu bude treba ešte chvíľu počkať, kým vám dorazí.

Vybavenie žiadosti o služby

Ďalším krokom k získaniu platobného terminálu je vybavenie žiadosti o služby. Aby sme mohli vašu požiadavku odovzdať na schválenie nášmu partnerovi Nexi, je potrebné nahrať niekoľko dôležitých dokumentov. Jednoducho navštívite stránku https://portal.dotypay.com/upload a nahráte sken osobných dokladov, podpísanú zmluvu a žiadosť o aktiváciu.

Starostlivé vyplnenie a odoslanie týchto dokumentov je zásadné pre hladký a rýchly priebeh schvaľovacieho procesu. Tým zaistíte, že váš platobný terminál bude čo najskôr pripravený na doručenie alebo aktiváciu, aby ste mohli čo najskôr začať prijímať platby od svojich zákazníkov.

Schválenie a odoslanie platobného terminálu

A je to! Akonáhle váš platobný terminál schváli náš partner Nexi, hneď vás o tom budeme informovať. Potom už len zostáva odoslať platobný terminál priamo na vami zadanú adresu. Doručenie zaistí kuriérska spoločnosť, ktorá sa postará o bezpečné odovzdanie priamo do vašich rúk.

Po rozbalení môžete platobný terminál ihneď začať používať. Dorazí k vám plne nastavený a spárovaný s vašou bankou. Pokiaľ ste ho zakúpili, obdržíte po schválení partnerom Nexi aktivačný kód priamo do e-mailu.

Zdieľajte článok

Podobné články